Beoordelingen van Eetcafé 't Woaterborgje Garnwerd

Recente recensies van Eetcafé 't Woaterborgje Garnwerd

4 sterren na 15 reviews

, 08-09-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Valt niets te beoordelen want niets ontvangen. Besteld en betaald via de eigen app. Achteraf bleken jullie niet open en niet bereikbaar. Tip; zorg er voor dat er via de app niets besteld kan worden als je niet open bent. Verwacht mijn geld in deze terug....

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden de Wienersnitzel & kipsate Het was heerlijk en ruim voldoende . Online besteld & snelle service

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

een hele lekkere pizza (2)! goede bodem en top ingredienten en dat opeten op de boot :)

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke spareribs gegeten! Goed vlees en zeker genoeg! Daarnaast zat er een lekkere salade bij met frietjes. Voor herhaling vatbaar!

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ALLES WAS TOPPIE.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat we hebben besteld bij ‘t Woaterborgje. Het eten was goed! En meer dan voldoende en snelle levering! Top!

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, maar 2 uur op gewacht..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

WAS DE EERSTE KEER, ZEKER VOOR HERHALING VATBAAR. LEUKE BEDIENING.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling geplaatst via de site. ik werd vriendelijk terug gebeld dat bezorging langer duurde ivm de sneeuw. Even later werd er nogmaals gebeld, ivm sneeuw en gladheid was bezorgen niet meer mogelijk. verstandige keuze tis nu gewoon te gevaarlijk. Volgende keer weer. overmacht kun je niks aan doen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vriendelijk, snelle bezorging en kwaliteit uitstekend

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanavond online bestelling geplaatst en kon het keurig op tijd op de afhaaltijd komen ophalen. De producten waren goed, hebben heerlijk gegeten. Er was helaas een grote tegenvaller en dat was dat het broodje mistte die ik wel had besteld en wel op de bon stond. Kan gebeuren natuurlijk, maar jammer dat mijn broodje kroket een gewone kroket werd.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Wel mis ik de optie om duidelijk aan te geven dat ik geen kaas wil, in dit geval op mijn kapsalon. Maar later ook bij een pizza. Dit kun je nu alleen bij de opmerkingen neerzetten. Dat was eerst niet gelezen, maar bij afhalen werd er snel een nieuwe klaargemaakt

Reactie van Eetcafé 't Woaterborgje:Hallo we hebben het veranderd , hoop dat het zo goed werkt op de site gr robert